La Comunitat Valenciana, campiona absoluta del Mundial de Pilota

La selecció de Vicent Molines, que ha guanyat la final de Llargues contra Bèlgica, revalida així el títol aconseguit ara fa cinc anys a Colòmbia

La selecció valenciana celebra el triomf
La selecció valenciana celebra el triomf / Fedpival

La Comunitat Valenciana ha revalidat a Alzira el títol de campió del món absolut en el Mundial de Pilota, que ja va aconseguir ara fa cinc anys a Colòmbia. Les medalles d'or de la selecció masculina en llargues i joc internacional i les de plata de la femenina en one wall, frontó valencià i joc internacional han sigut decisives per a conquistar un nou Mundial.

La derrota d'Euskadi contra els Països Baixos en la lluita pel tercer lloc en la modalitat de llargues feia intranscendent el resultat de la final masculina entre la Comunitat Valenciana i Bèlgica. Però la selecció valenciana ha volgut posar el colofó amb un nou or en el Mundial d'Alzira i s'ha imposat per 6-2 per a guanyar el seté títol de llargues en les deu edicions disputades fins ara i el tercer consecutiu.

Aquest títol se suma a l'aconseguit també en categoria masculina en la modalitat de joc internacional, on la selecció femenina va finalitzar segona. En les modalitats de one wall i de frontó valencià, l'equip femení valencià també s'ha penjat la plata, mentre que la masculina ha guanyat el bronze en frontó valencià.

També et pot interessar

stats