Es commemoren 25 anys dels campionats de pilota de la Junta Central Fallera

Des del 1997 els caps de setmana se celebren els campionats de pilota que organitza la Junta Central Fallera. Per a celebrar-ho, aquesta setmana està farcida de diverses activitats, com exposicions, xarrades i tallers de pilota

Exposició 'Faixa roja, faixa blava' a l'Estació del Nord
07 de febrer 2022 - 22:13

València/ Del 7 al 13 de febrer tots els aficionats que s'apleguen a l'Estació del Nord de València podran presenciar una part de l'exposició Faixa roja, faixa blava, que recull objectes personals del millors jugadors de pilota, com Paco Cabanes, el Genovés, Sarasol II i Dani de Benavites, entre altres. Així mateix, hi ha una projecció d'un vídeo que arreplega la història dels 25 anys dels campionats fallers.

Al llarg de la setmana hi haurà xarrades a càrrec de jugadors professionals com Álvaro de Faura, Fageca i Ricardet i jugadores com Victoria Díez, Myriam i Erika. Altres activitats de cara al cap de setmana són un taller per a aprendre a arreglar-se les mans, i dissabte es disputarà una partida on es barrejaran professionals com Ana Puertes, Amparo Martí, Julio Palau i Pablo de Borriol amb jugadors fallers.

També et pot interessar

stats