Comencen les semifinals de la lliga d'escala i corda

Aquest cap de setmana també es resoldran els finals de raspall

Comencen les semifinals d'escala i corda

Intens cap de setmana de pilota el que ens espera. En joc estan les semifinals de les lligues professionals. En escala i corda, es disputa l’anada de la competició i en raspall sabrem qui són els finalistes d’aquesta edició.

En raspall, l’equip d’Ivan i de Vercher parteixen amb l’avantatge d’haver guanyat l’anada. Així i tot, per a passar a la final hauran de guanyar també la tornada. En cas de derrota, hi haurà una pròrroga al millor de tres jocs per a decidir el combinat que lluitarà pel títol.

Aquest divendres al Genovés sabrem el primer finalista amb el duel entre l’equip d’Ivan i el de Tonet IV. Diumenge, a Xeraco, els trios de Vercher i Salelles II es juguen l'altra plaça per a la final.

També hi haurà emoció en escala i corda. Al trinquet del Rovellet de Dénia comencen les semifinals entre els combinats de José Salvador i el de Francés. El rest de Petrer entra en joc a causa de la lesió de Giner.

L’altra eliminatòria serà aquest dissabte a la Pobla Vallbona, entre l’equip local de Puchol II i el de Marc, millor trio de la segona ronda. La partida la podran veure en directe per la televisió d’À Punt a partir de les 17:30 hores.

També et pot interessar

stats