Els campions individuals dominen la primera volta del Campionat Fundació

Els trios liderats per Puchol II i Moltó encapçalen la classificació en l'equador de la lliga regular.

Moltó, Seve i Ricardet, líders de raspall
Moltó, Seve i Ricardet, líders de raspall
06 de maig 2019 - 23:20

El Campionat Fundació ha arribat a la fi de la primera volta i les classificacions estan liderades pels equips que encapçalen els campions individuals, Moltó i Puchol II. Els seus equips han puntuat en totes les partides que han jugat.

En raspall, Moltó, Seve i Ricardet sols van caure en la primera partida disputada, i va ser per la mínima, 30 per 25, davant de l'equip capitanejat per Ian. La reacció va vindre contra els de Sergio, amb una victòria sabatera i enfront del trio de Marrahí, el passat diumenge a Castelló de la Plana, pel resultat de 30 a 15.

En escala i corda, Puchol II, Pere i Javi continuen invictes. Van superar el trio de Lluís de la Vega per 60 a 20, van guanyar més ajustats davant dels de Genovés II per 60 a 50 i a Castelló de la Plana s'imposaren 60 per 15 als de Pere Roc II.

Comença la segona volta

En l'equador de la competició, serà el trinquet de Castelló de Rugat el que obrirà la segona volta. Serà aquest dimecres i els aficionats podran gaudir d'una jornada doble. La vesprada començarà a les 17:00 hores. Els de Puchol II tornaran a tindre a l'altre costat de la corda Genovés II, Félix i Monrabal. En joc està el lideratge. A la conclusió d'aquesta primera partida es jugarà a raspall. Marrahí, Sanchis i Canari s'enfronten a Ian, Brisca i Josep. En la primera volta els de Marrahí la feren sabatera.

Aquesta quarta jornada de competició acabarà divendres al trinquet de Dénia. A les 17:00 hores jugaran els equips de Moltó i Sergio. La vesprada continuarà amb la partida entre els trios de Pere Roc II i De la Vega.

La televisió d'À Punt oferirà en directe la partida d'aquest diumenge des del trinquet El Zurdo de Bellreguard. A les 12:00 del migdia el trio de Moltó posarà en joc el seu lideratge contra Marrahí, Sanchis i Canari.

També et pot interessar