El campionat individual de raspall ja té semifinalistes

Ian, l’actual campió ja està en les semifinals i continuarà defensant el títol.

Ian, en la partida de Piles
Ian, en la partida de Piles / Roberto Fernández

Al trinquet Ciscar de Piles s’ha jugat la partida que ha donat a conéixer l’últim dels semifinalistes. L’actual campió, Ian, s’ha enfrontat a Guadi, finalista el 2014, i el resultat final ha sigut de 25 per 10 a favor del rest de Senyera, en una partida que ha dominat pràcticament des de l’inici. Després de quasi una hora de joc, el campió vigent ha vençut un rival que tot i el resultat, ha plantat cara en alguns moments i ha fet quinzes de mèrit, molt aplaudits pel públic. Sobretot en l’últim joc, quan el de la Llosa ha tornat pilotes molt difícils i on ha aplegat a posar-se val i 15, però Ian s’ha refet i ha aconseguit tancar la partida.

Ara, el vencedor haurà de jugar la primera semifinal contra Marrahí, divendres que ve al trinquet municipal de Genovés a les 18:30 h.

L’altra semifinal, que es jugarà al recinte de la Llosa de Ranes, un dia després, enfrontarà  Moltó i Seve. El de Barxeta aspira a jugar la seua quarta final consecutiva i tornar a aconseguir un títol que ja va guanyar el 2015 i 2016, però davant tindrà a un rival de molta categoria, que no li ho posarà gens fàcil. La partida també es jugarà a les sis i mitja de la vesprada.

El torneig tindrà la seua culminació el proper dia 28 al trinquet municipal de Bellreguard, a les 12 del migdia, amb la gran final del XXXII Individual Bankia de Raspall.

També et pot interessar

stats