El Campionat Fundació ja té guanyadors

L'equip MasyMas s'ha imposat en escala i corda, mentre que el conjunt de Balearia ho ha fet en raspall.

Puchol II, Pere i Jesús, guanyadors del Campionat Funpival
Puchol II, Pere i Jesús, guanyadors del Campionat Funpival / Funpival

El trio format per Puchol II, Pere i Jesús s'ha convertit en el guanyador del Campionat Fundació en la modalitat d'escala i corda, mentre que Moltó, Seve i Ricardet han sigut els millors d'aquest torneig en raspall en les finals disputades al trinquet de Sueca.

L'equip de Puchol II s'ha imposat al conjunt de Savipecho, format per Genovés II, Félix i Monrabal II, per un ajustat 60 a 55. Els dos trios, com era previsible, han afrontat la final amb molta expectació després de la igualtat que han oferit en la fase regular, en què acabaren amb els mateixos punts en la classificació. Un equilibri que s'ha mantingut també en els enfrontaments directes. En la fase d'anada el guanyador va ser el conjunt encapçalat per Puchol II, mentre que en la tornada el guanyador fou el trio de Genovés.

En raspall, l'equip de Balearia, format per Moltó, Seve i Ricardet, s'ha imposat per 30 a 5 el trio de la Fundació José Luis López, amb Sergio, Tonet IV i Lorja. En aquesta modalitat els dos trios han oferit una excel·lent competició i han repetit el mateix quadre que en escala i corda, és a dir, un equip ha guanyat la partida de la primera fase, i l'altre la partida de la segona fase.

Aquest divendres la igualada ha sigut trencada a favor del conjunt de Moltó.

A la fi, i com era previsible, una emocionant vesprada de pilota al trinquet de Sueca, on ha estat present entre altres autoritats, la fallera major de València 2019, Marina Civera, qui ha fet la ferida d’honor abans del començament de la final d’escala i corda.

També et pot interessar

stats