El campionat Fundació espera les finals

La final d'escala i corda es podrà seguir en directe per la televisió d'À Punt divendres a les 17 hores.

Genovés II, ,Félix i Monrabal
Genovés II, ,Félix i Monrabal / FUNPIVAL
20 de maig 2019 - 19:32

El trinquet Eusebio de Sueca serà aquest divendres l'escenari de les dues finals del Campionat Fundació. A les 17 hores es jugarà la decisiva d'escala i corda i, a continuació, es decidirà la final de raspall.

Pel títol d'escala i corda jugaran les formacions de Masymas i Savipecho. Els primers, amb Puchol II, Pere i Jesús, aconseguiren l'objectiu en la penúltima jornada de lliga. Més hagueren d'esperar els de Genovés II, que s'han guanyat el dret de jugar la final en l'última jornada de lliga després de superar al trio de Pere Roc II per 60 a 40.

Al llarg del campionat, els de Puchol i els de Genovés s'han enfrontat en dues ocasions amb la igualtat com a nota predominant. En la primera partida guanyaren els de Puchol II per un ajustat 60 a 50. En la segona partida la victòria va ser per al trio de Genovés II per 60 a 40. El trinquet de Sueca trencarà l'empat i decidirà el campió, amb les càmeres de la televisió d'À Punt, en directe, com a testimoni.

La vesprada continuarà amb la final de raspall. Els equips de Baleària i Fundació José Luis López són els protagonistes, amb Moltó, Seve i Ricardet enfront de Sergio, Tonet IV i Lorja.

Els de Moltó ha dominat tota la lliga regular, però la derrota que van patir a l'última jornada ha provocat que el trio de Sergio els arrabassara el lideratge de la classificació. Els enfrontaments entre ells dos també estan caracteritzats per l'equitat. La primera vegada que jugaren els de Moltó aconseguiren una victòria sabatera. Dues setmanes més tard van ser els de Sergio els guanyadors amb un 30 per 20.

També et pot interessar