La borrasca Gloria deixa incompleta la segona jornada

Les partides de raspall que s’han suspés es jugaran a Guadassuar el dimecres 29, i a Oliva el dimarts 4 de febrer.

Javi, mitger de l'equip de Benidorm
Javi, mitger de l'equip de Benidorm

L'oratge de fort vent i intenses pluges que ha portat la borrasca Glòria ha afectat la segona jornada de la lliga professional de raspall. En concret, s'han suspés les partides programades als trinquets de Guadassuar i de Xeraco. En escala i corda sí que s'han pogut jugar les tres partides.

En escala i corda la jornada va començar divendres al trinquet de Sueca, on el trio de Pere Roc II va patir per a superar l’equip de Marc per un ajustat 60 a 50. Dissabte, a Pelai va jugar la primera partida el trio de Genovés II amb una còmoda victòria contra el trio de De la Vega per 60 a 25. Més igualada va ser la partida que va emetre en directe la televisió d'À Punt. L'equip de Puchol II s'imposava per un ajustat 60 a 55 als de Francés.

La classificació d'escala i corda queda així:

Equip Punts

1-Benidorm (Pere Roc II, Javi i Carlos) 4

2- Vila-real ( Puchol II, Tomás II i Guillermo) 4

3- Pedreguer (Francés, Nacho i Pere) 3

4- Murla (Genovés II, Santi i Bueno) 2

5- Montserrat (Marc, Jesús i Álvaro) 2

6- Dénia (Soro III, Félix i Héctor) 0

7- Almussafes (De la Vega, Raúl i Monrabal) 0

La tercera jornada d'escala i corda comença aquest dimecres, 22 de gener, a Guadassuar, on s'enfronten les formacions de Francés i Pere Roc II. Dissabte, a Pedreguer, jugaran els trios de Puchol II i Genovés II i diumenge, a Benissa, ho faran els de Soro III i Marc.

Raspall

Només s'ha jugat una partida de la segona jornada de la lliga professional de raspall, la que es va disputar al trinquet de Bellreguard, on la formació de Pablo s'ha imposat per 30 a 20 a la de Punxa. L'oratge ha obligat a suspendre les partides de Guadassuar entre els de Moltó i Marrahí, i la partida de Xeraco entre els trios de Ian i Vercher. Amb aquestos condicionants la classificació queda així:

Equip Punts

1- Alzira (Pablo, Seve i Lorja) 4

2- El Genovés (Punxa, Tonet IV i Néstor) 3

3- Barxeta (Moltó, Raúl i Ibiza) 2

4-Oliva (Vercher, Sanchis i Javi López) 1

5- Xeraco (Ian, Canari i Ricardet) 0

6- Vilanova de Castelló (Marrahí, Roberto i Gabi) 0

Noves dates per a les partides ajornades

L'organització ja ha tancat les noves dates de les partides suspeses per la borrasca Gloria. La partida de Guadassuar entre els trios de Moltó i Punxa es jugarà al mateix trinquet el dimecres 29 de gener, i la partida suspesa a Xeraco entre els de Ian i Vercher passarà al trinquet d'Oliva el dimarts 4 de febrer.

Tercera jornada de raspall

La tercera jornada comença divendres 24 de gener a Piles entre els equips de Ian i Punxa. Dissabte es jugarà al remodelat trinquet de la Llosa de Ranes la partida entre els trios de Marrahí i Pablo, i diumenge, en directe per la televisió d'À Punt, des del trinquet de Xeraco s'enfrontaran els equips de Moltó i Vercher.

També et pot interessar

stats