Borbotó i Bicorb es disputaran dissabte la final de la Lliga Bankia de Raspall Femení d'Elit

La partida se celebrarà a les 17:30 h al carrer de pilota de Gavarda.

Presentació de la final Lliga Bankia de Raspall Femení d'Elit. Edifici Bankia
Presentació de la final Lliga Bankia de Raspall Femení d'Elit. Edifici Bankia

Després de 32 partides, arriba la final de la Lliga Bankia de Raspall Femení d’Elit. El duo format per Mar i Victòria de Borbotó, campiones de la passada edició, s'enfrontarà a Amparo, Anabel i Mònica, de Bicorp. Les finalistes arriben a esta última partida després d'una intensa lliga que va començar al març. 

Les membres de l'equip de Bicorb han reconegut que iniciaren la lliga amb moltes dificultats, però l'evolució com a equip ha sigut molt positiva fins a arribar a aquesta final que, asseguren, es presenta difícil ja que s'enfronten a les vigents campiones. La parella de Borbotó ha destacat la dificultat de jugar contra un trio, des del punt de vista físic, un fet que intentaran compensar canviant les seus posicions de joc.  

VISIBILITAT DE LA DONA EN LA PILOTA 

En la presentació de la final, el president de la Federació Valenciana de Pilota, José Daniel Sanjuán, ha agraït el suport de la Generalitat i de la Diputació de València a este projecte, al qual enguany s’ha afegit Bankia. Sanjuán ha destacat l'avanç significatiu en la participació de la dona en la pilota i ha recordat el treball que està realitzant la Federació des del 2006 en este sentit. 

Per al coordinador de pilota valenciana de la Generalitat, Sebastián Giner, potenciar el paper de la dona en este esport és fonamental i l'objectiu del govern valencià és que, quan es parle d'aquest esport, no es faça distinció entre homes i dones. 

Per la seua part, la directora comercial de Bankia, Rosa Piqueras, ha felicitat les jugadores finalistes per l'excel·lent temporada realitzada, i a la Federació de Pilota Valenciana pel seu impuls a la presència de la dona en el món de la pilota. Piqueras ha destacat com Bankia ha volgut estendre la seua col·laboració als campionats femenins, després del suport que ja realitza a les competicions masculines. 

També et pot interessar

stats