Benidorm no té rival en escala i corda

Els de Pere Roc II guanyen el trio de Vila-real per 60-50. En raspall, Alzira torna a ser líder.

El trio de Benidorm celebra la victòria
El trio de Benidorm celebra la victòria / Funpival

El trio de Benidorm està imbatible en la Lliga Bankia d'escala i corda. Pere Roc II, Javi i Carlos han tornat a guanyar la sisena partida. És a dir, han guanyat totes les disputades. Al trinquet de Pedreguer han derrotat el trio de Vila-real, format per Puchol II, Tomàs II i Guillermo. Els de Pere Roc II han jugat una partida més que els competidors, però ja sumen 12 punts i, per tant, ningú els pot fer ombra en el lideratge. El segon i el tercer són Pedreguer i Vila-real, amb set punts i cinc partides jugades. Els de Puchol II podrien haver reduït distàncies en aquesta jornada, però Benidorm, que ha jugat de roig, no té intenció de cedir cap partida.

El que sí que han fet un pas avant ha sigut el trio de Dénia, que ha guanyat el d'Almussafes per 60-45, cosa que els permet ser cinquens, amb 5 punts. El trio de Soro III vol la quarta plaça, que ara té Montserrat. El seu rival d'aquesta jornada, el trio de De la Vega, continua sense guanyar cap partida. Situació preocupant, sense dubte, i que es tradueix en l'última posició i zero punts en la classificació.

Montserrat manté la quarta plaça graciès a la victòria davant del Murla al trinquet de Sueca. Els de Marc s'han imposat per 60-30 als de Murla. La jornada vinent començarà precisament amb l'enfrontament entre Almussafes i Montserrat al nou trinquet de Guadassuar.

En raspall, Alzira, líder després de guanyar a Oliva

En raspall, Oliva i Alzira s'han vist les cares al trinquet de Piles. El trio de Vercher, que defenia el roig, ha perdut per 15-30 amb els blaus de Pablo. Això provoca un canvi en el lideratge, que ara torna a ser dels d'Alzira. En les altres partides, Barxeta ha perdut per 5-30 amb Xeraco i Vilanova de Castelló ha caigut per 25-30 contra el Genovés. Victòries en els tres casos dels blaus sobre els rojos.

També et pot interessar

stats