Benidorm guanya la Champions de llargues a Orba

Els benidormers s'han imposat aquest diumenge a Orba en la finalíssima de la Champions de pilota en modalitat llargues.

Moment de la partida al complex esportiu José Pérez Devesa de Benidorm.
Moment de la partida al complex esportiu José Pérez Devesa de Benidorm.

Final valenciana i, per tant, competició que es queda a casa. L'equip de Benidorm ha guanyat la Coupe des Champions de llargues a Orba en una trepidant final amb resultat de 6-1. Amb el carrer del complex esportiu José Pérez Devesa de Benidorm de gom a gom, els benidormers han suat per a endur-se la victòria que els corona com els campions del món d'aquesta modalitat, la més antiga del joc de pilota a mà. El mèrit de Benidorm és doble, perquè el seu equip és molt jove i tots els jugadors provenen de l'escola pròpia. La treta de José Luis Calvo ha sigut fonamental en el triomf final. Orba ha sigut un gran rival.

Les semifinals han demostrat l'alt nivell de les llargues de la Comunitat Valenciana, perquè tant Benidorm com ara Orba han guanyat per 6 a 0 els equips de Kesksken de Bèlgica, i el de Thieulain de França. El Campello no va arribar a les semifinals. La treta, molt més potent i llarga que la dels francesos i belgues, ha sigut definitiva.

Benidorm s'uneix així als equips de la Comunitat Valenciana que ja han guanyat aquesta Champions en els huits anys de vida que té la competició. Amb anterioritat ho han fet el Campello i Tibi. 

També et pot interessar

stats