Benicarló, l'última parada de Pilota a l'Escola 2018

Vora 20.000 alumnes de primària han tingut l'oportunitat d'endinsar-se en el món de la pilota valenciana en el curs 2017/2018.

La mascota Mapi i els escolars a Benicarló
La mascota Mapi i els escolars a Benicarló

El programa Pilota a l'Escola és una iniciativa que va promoure la Conselleria d'Esports i de Cultura l'any 2005 i que coordina la Federació de Pilota Valenciana. L'objectiu és promoure els valors de la pilota entre els escolars i els docents de primària de tota la Comunitat. Any darrere any augmenta el nombre de centres i d'alumnes que hi participen. 

El director general d'Esports, Josep Miquel Moya, va estar present aquesta setmana a Benicarló i va valorar el programa com una magnífica inversió que  ajuda a fomentar la pilota i fa de lligam entre els centres escolars i els clubs de pilota on es continua la pràctica de l'esport. Una de les novetats d’este curs és la celebració de set jornades de cloenda distribuïdes per les comarques amb la finalitat d'estalviar desplaçaments llargs.

Pilota a l'Escola va començar a Santa Pola, ha passat per Benidorm, Piles, Canals, Massalfassar, Castelló i, finalment, Benicarló. El president de la Federació de Pilota Valenciana, Daniel Sanjuán, ha remarcat que s’està treballant perquè augmente el nombre de clubs a Castelló, i ha donat el suport federatiu per a la disputa del campionat autonòmic de "frare" -una modalitat típica de les comarques del nord de Castelló-, al juliol, a Traiguera i Xert.

També et pot interessar

stats