Bellreguard espera la final de la Copa 2

La final de raspall estarà protagonitzada per Iván i Gabi contra Ximo i Ibiza.

Iván, en la semifinal disputada a Guadassuar
Iván, en la semifinal disputada a Guadassuar / Funpival
06 de novembre 2019 - 23:29

La Copa 2 de raspall ja coneix els finalistes. Ja esperava en la final la parella representant de Xeraco, formada per Ximo i Ibiza, i en la segona semifinal disputada a Guadassuar s'hi han sumat Iván i Gabi. Els representants d'Ontinyent han guanyat per 25 a 15 Salelles II i Marc.

La segona semifinal ha estat ben marcada en tres fases. Iván i Gabi han començat millor i han sumat els tres primers jocs. Amb 15-0 ha vingut la reacció de Salelles i Marc. Primer han trencat el dau dels rivals i després han sumat dos jocs més per a igualar la semifinal a 15. Quan ho tenien tot a favor, han pagat l'esforç i s'han vist superats en la fase decisiva de la partida. L'afició ha gaudit dels dos millors jocs de l'encontre, però Iván i Gabi han estat més serens per a tancar els quinzes, sumar els dos últims jocs, sentenciar la semifinal i aconseguir l'objectiu de classificar-se per a jugar la gran final. La cita serà dissabte, a les 18:00 hores, al trinquet El Zurdo, de Bellreguard.

Per la seua banda, el trinquet de Guadassuar obrirà diumenge, per acollir la final de la Copa d'escala i corda. A les 11:30 hores, amb les càmeres d'À Punt Mèdia en directe, Puchol II i Tomàs s'enfrontaran a De la Vega i Jesús.

També et pot interessar

stats