Arranca el tercer trofeu de pilota del Vila-real CF

Els millors pilotaris d'escala i corda participaran en un trofeu que compta amb el suport del Vila-real CF, gràcies al seu projecte Endavant.

Els participants, a la Ciutat Esportiva del Vila-real CF
Els participants, a la Ciutat Esportiva del Vila-real CF

El Vila-real CF continua la tasca de promocionar l'esport de la pilota. Enguany els pilotaris més destacats de la modalitat d'escala i corda se citaran al Trinquet Salvador Sagols, a Vila-real, per a disputar la tercera edició del Trofeu Vila-real CF. El torneig es disputarà l'11 i el 18 de maig. Les semifinals enfrontaran Soro III i Javi, contra Marc, Nacho i Tomás II, mentre que en la segona Puchol II i Santi jugaran contra Pere Roc II, Jesús i Carlos, actuals campions de la Lliga Professional.  Els vencedors de les dues semifinals es veuran les cares en la final del dia 18. Abans es jugarà la final de consolació.

L'interés del Vila-real per la pilota està molt ben valorat entre els professionals. Puchol II, jugador patrocinat pel club de la Plana Baixa, diu: "És un campionat de gran nivell i un orgull que un club de futbol done suport al nostre esport. Estes iniciatives fan que la pilota i els jugadors puguem anar avant". Soro III tampoc ha dubtat de qualificar la importància del Trofeu: "En aquest torneig, els jugadors ens sentim com els veritables protagonistes. És per això que estem obligats a donar-ho tot".

El Trofeu s'emmarca en el projecte Endavant, de promoció de l'esport que fa el club de la Plana. El president, Fernando Roig,  ha dit: "És un orgull i una satisfacció organitzar aquest esdeveniment, que, a més, compta amb els millors pilotaris del món". Per la seua part, el vicepresident de la Fundació per a la Pilota Valenciana ha destacat "la sensibilitat del Vila-real CF cap a la pilota, ja que és l'únic club de futbol que patrocina jugadors i celebracions de l'esport nacional valencià". El compromís del Vila-real encara anirà a més, ja que en breu signarà un conveni com a patrocinador de la Fundació.

També et pot interessar

stats