Alzira-Xeraco i Genovés-Oliva jugaran les semifinals de raspall

La Lliga Bakia-Trofeu Diputació de València ha tornat este cap de setmana als trinquets de Xeraco i Pelai.

Ricardet, en la partida que Xeraco va jugar contra Oliva
Ricardet, en la partida que Xeraco va jugar contra Oliva / Funpival

La tornada de la Lliga Bankia-Trofeu Diputació de València era molt esperada. Però després de tres mesos i mig d'aturada obligada per la pandèmia de la Covid-19, els pilotaris han tornat als seus llocs amb la seua ferramenta de treball: les estimades vaquetes. Només ha faltat l'alé dels aficionats, però les precaucions obliguen i les partides es van jugar a porta tancada. En la modalitat de raspall, amb la jornada de dissabte al trinquet de Xeraco, s'hi tancava la lliga regular i ja hi ha semifinalistes. D'altra banda, en la modalitat d'escala i corda es va disputar dissabte la desena jornada de Lliga al trinquet de Pelai i encara en resten quatre més.

L'anada de les semifinals d'escala i corda, el dimarts, al trinquet d'Oliva

En raspall la primera semifinal la jugaran Alzira i Xeraco. La segona, el Genovés i Oliva. Ambdós el proper dimarts al trinquet d'Oliva. Seran les partides d'anada. Les de tornada encara estan per decidir. Aquest cap de setmana, Alzira i Xeraco es van enfrontar precisament en l'última jornada de la lliga regular al trinquet dels segons, que van guanyar 30-10. Tot i això, el trio d'Alzira, Pablo, Seve i Lorja, han quedat primers en la classificació regular.

El conjunt d'Oliva, amb Vercher, Sanchis i Javi López s'hi va imposar 30-5 al conjunt de Vilanova de Castelló. I tot seguit, el Genovés va véncer 30-0 Barxeta. Per tant, Genovés i Oliva han quedat segons i tercers en la competició regular, cosa que els emparella en la segona semifinal.

El trinquet de Pelai va reprendre les partides en escala i corda

En escala i corda, l'escenari va ser el trinquet de Pelai a València, l'anomenada catedral de la pilota. Montserrat va guanyar 60-50 Dénia. El trio de Vila-real, conduït per Puchol II, va imposar-se 60-25 sobre l'equip de Murla, de Genovés II. La partida la va transmetre en directe la televisió d'À Punt. Benidorm, amb el trio de Pere Roc II, Javi i Carlos, va derrotar el trio de Pedreguer, amb Francés, Nacho i Pere. Aquesta última partida també es va oferir en diferit. La jornada número 11 d'escala i corda es jugarà dimarts vinent al trinquet de Dénia, el mateix dia que, a Oliva es juguen les semifinals de raspall.

També et pot interessar

stats