Alzira guanya l’equip de Marrahí i ja arriba a les semifinals de raspall

El Benidorm de Pere Roc II continua invencible en la Lliga d’escala i corda.

El trio d’Alzira ha guanyat 30-20 i ja és semifinalista
El trio d’Alzira ha guanyat 30-20 i ja és semifinalista / Funpival

Els trios d’Alzira i Dénia, cadascú en la seua modalitat, han demostrat que són conjunts intractables aquesta temporada. El trio d’Alzira, amb Pablo, Seve i Lorja, ha guanyat 30-20 el conjunt de Vilanova de Castelló. Els de Pablo jugaven a casa i no volien defraudar. Ja estan en semifinals. Tota una proesa. L’equip de Marrahí, Roberto i Gabi van perdre, però hi van plantar cara.

En escala i corda, Benidorm continua la seua marxa triomfant. No ha perdut cap dels partits disputats. Set partits guanyats i 14 punts. Primera posició en la classificació sense voluntat de deixar-la. En aquesta jornada el trio benidormí conduït per Pere Roc I ha vençut per 40-60 el conjunt de Dénia. 

Partida molt disputada al trinquet de Petrer

També en escala i corda, al trinquet de Petrer, Almussafes s’ha imposat a Pedreguer per 50-60. De La Vega, Salva i Monrabal sumen dos punts, però continuen els últims en la classificació. Cal dir que Salva, que substitueix Raúl, lesionat, està fent un gran paper en el trio.

D’altra banda, Vilar-real ha guanyat 60-50 Montserrat al trinquet de Borriana. Ha sigut una de les partides més disputades de la jornada. Ambdós conjunts van empatar a 50 i el desenllaç va ser finalment favorable al trio de Puchol II.

També et pot interessar

stats