Aida, baixa per una lesió muscular

La tercera jornada de les lligues professionals suposarà el duel entre dos dels restos més destacats de la competició

Aida, baixa per una lesió muscular

Ja està en marxa la tercera jornada de les lligues professionals de raspall i d'escala i corda, sense dos dels restos més destacats de la competició. Aquest divendres, concretament, Ivan i Seve intentaran allargar la bona ratxa després de dues victòries contundents i s'enfrontaran al trio de Vicent al trinquet del Genovés. 

Tonet IV i Montaner aconseguiren en raspall la segona victòria consecutiva. Guanyaren dijous a Bellreguard, 25 per 14 a Marrahí, Lorja i Momparler.

En l'elit femenina, Aida, la rest de Moixent, és baixa definitiva per una lesió al muscle. Clara Barrachina pren la titularitat de l'equip. Aquest divendres, des del trinquet de Piles s’enfronten els dos trios que continuen invictes, el d’Ana i el d’Erika.

En escala i corda, De la Vega continua de baixa i no podrà jugar a Sueca la partida contra el trio de Francés. Al seu lloc estarà Julio Palau. Dissabte a Pedreguer, duel entre dues de les parelles favorites al títol, Giner i Nacho, que encara no saben el que és perdre contra Puchol II i Tomàs II.

També et pot interessar

stats