À Punt reprén les retransmissions de pilota

El diumenge 3 de març les càmeres de l'ens autonòmic retransmetran des del trinquet d’Orba la final de la Lliga Pro de raspall femení

Els pilotaris Victòria, Giner i Nacho
Els pilotaris Victòria, Giner i Nacho / Federació de Pilota Valenciana

À Punt reprén les retransmissions de pilota i ho farà el pròxim diumenge dia 3 amb l’emissió a partir de les 17.30 hores de la final de la Lliga Pro de raspall femení.

Una final que disputaran al trinquet d’Orba les guanyadores de les semifinals que es juguen aquesta vesprada a Xeraco. D’una banda, les millors del duel entre Ana, Júlia i Joana contra Irene, Anabel i Mireia; és a dir, els trios de Tavernes de la Valldigna i Massamagrell. L’altre lloc en la final es dirimirà també hui entre Victòria i Isabel, l’equip de Bonrepòs i Mirambell, contra el trio de l’Alqueria d’Asnar format per Erika, Myriam i Fanni.

Una setmana després, el diumenge 10 de març, també a partir de les 17.30 hores, la cita serà al trinquet de Riba-roja, amb la partida pel títol de la categoria Pro 2 d'escala i corda.

"És una gran satisfacció que À Punt continue oferint en directe les partides en un any en què la Federació de Pilota Valenciana ha establit un nou model de gestió global que inclou el món professional masculí. La televisió pública dels valencians i les valencianes sempre ha estat al costat del nostre esport per a col·laborar en la difusió i promoció", ha expressat Vicent Molines, president de la Federació de Pilota Valenciana.

Per al director de la radiotelevisió autonòmica, Alfred Costa, «À Punt redobla l’aposta per a acostar als valencians i valencianes el nostre esport autòcton principal. Ho fa, enguany, ampliant no només la cobertura informativa, sinó també augmentant significativament la quantitat de partides, tant professionals com amateurs».

Diumenge a Orba coneixerem les guanyadores de la primera gran competició de l’any de la Lliga de pilota Valenciana.

À Punt continua apostant per donar suport i visibilitat a l’esport de la pilota i a aquells esdeveniments esportius amb protagonisme i marcat accent valencià.

També et pot interessar

stats