402 jugadors i 67 equips participaran del 16 de febrer al 7 de juliol en el Trofeu Diputació d'Alacant 2019

29 localitats estaran representades en les modalitats de llargues i a palma

Presentació del Trofeu Diputació d'Alacant 2019
Presentació del Trofeu Diputació d'Alacant 2019

La Lliga de Pilota Valenciana Trofeu Diputació d'Alacant comença aquest dissabte amb 67 equips que participaran en les modalitats de llargues i a palma. Sis mesos de competició on més de quatre-cents jugadors competiran en una lliga que traurà la pilota al carrer en 29 localitats.

A l'acte de presentació, que ha tingut lloc al MARQ d'Alacant, han assistit Juanjo Castelló, diputat d'Esports, José Daniel Sanjuán, president de la Federació de Pilota Valenciana, i Vicent Molines, vicepresident de la Federació de Pilota en la modalitat de ratlles.

Vicent Molines ha destacat l'alt nivell dels jugadors en les dues modalitats i que espera una competició molt disputada. "L'any passat va guanyar Benidorm en llargues i Orba en palma. Estos equips són els favorits i hi estaran presents. Hi ha equips que s'han reforçat molt, i amb molta il·lusió i molta gana. Presentaran molta batalla".

A l'acte també han acudit jugadors, regidors i presidents dels diferents clubs, que han arreplegat el material necessari perquè es puga disputar la competició.

El president del Club de Pilota Benidorm, Toni Calvo, aspira a revalidar el títol. "Els dos anys anteriors hem aconseguit eixir vencedors, encara que el que jo destacaria és que l'equip ha eixit de l'escola de pilota de Benidorm. Ho intentarem. Hi ha saba nova i serem l'equip a batre".

També et pot interessar

stats