16 jugadores competeixen en l'Individual de Raspall d'Elit Femení

La primera partida es disputa el dijous 21 de juny i la final, el 16 de juliol.

Les participants, rebudes al Palau de la Generalitat
Les participants, rebudes al Palau de la Generalitat

Victoria Díez és una jove jugadora, de Bicorb, que ostenta l'actual títol de campiona de l'Autonòmic Individual de Raspall d'Elit Femení. Ella, com tantes altres jugadores pertanyents a l'última fornada, va aprendre a estimar l'esport de la pilota al trinquet del seu col·legi. Victòria explica a À Punt Mèdia la seua il·lusió per competir amb 15 companyes per tal de revalidar el títol. Un trofeu que enguany ha guanyat en importància i inversió.

Per primera vegada, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha acudit a la presentació del Trofeu, que enguany comptarà amb el patrocini de Bankia. El president Puig ha rebut les jugadores i els seus familiars al Palau de la Generalitat. La il·lusió era igual o superior en les famílies que en les mateixes jugadores.

Per davant, un mes apassionant per a aquestes 16 xiques. El torneig començarà el dijous 21 de juny i conclourà el 16 de juliol, en la final que es disputarà a Alcàsser. En total, es disputaran 16 partides.

Les participants seran les jugadores Aida Vila, Amparo Martí i Anabel Castelló (Borbotó), Ana Puertes, Lucía Díaz i Noelia Puertes (Beniparrell), Andrea Bosch (Montserrat), Cristina Ortega (Beniarbeig), Myriam Vidal i Erika Botín (l'Alqueria d'Asnar), Victoria Díez, Nerea Sánchez, Natalia Talón i Mar Giménez (Bicorb), així com Lucía Díaz i Ana Puertes (Beniparrell).

També et pot interessar

stats