Paco López: Estic convençut que salvarem la categoria

El nou entrenador del Llevant UE es mostra molt il·lusionat davant el repte d´assumir la direcció de l´equip. Vol recuperar els ànims dels jugadors amb l´objectiu d´aconseguir la permanència.

Paco López, entrenador del Llevant UE

En la presentació oficial com a nou tècnic del Llevant UE, Paco López ha dit que la seua principal preocupació és recuperar els ànims de l´equip i convéncer els jugadors que poden aconseguir l´objectiu de la permanència. 'El diagnòstic és que quan la dinàmica és negativa quant a resultats, treballar l´aspecte psicològic és important. Tinc en ment algunes idees. He de traslladar als jugadors que han de ser un equip atrevit, valent i convençut', ha declarat.

Preguntat sobre com veu el nivell i les possibilitats de l´equip, ha dit: 'Hi ha bons jugadors, capaços de guanyar qualsevol equip i ho van demostrar al principi de la temporada. Si no ho creguera estaria mentint'. López ha dit que tenen molta faena per davant i ha reiterat que han de canviar l´aspecte emocional. 'Vull tractar de convéncer el vestidor que podem i que aconseguirem l´objectiu de mantindre la categoria'.

El nou entrenador llevantinista s´ha mostrat molt il·lusionat davant el repte d´assumir la direcció del que considera un equip històric. 'Els aficionats granotes mereixen tindre l´equip en Primera Divisió i treballar molt fort per a aconseguir-ho. L´afició granota és molt fidel i no se li pot demanar més perquè sempre donen un suport constant a l´equip, sobretot els fidels, que en tenim molts'.

Paco López s´estrenarà en Primera Divisió contra el Getafe. Fins ara ha dirigit quatre partits en Segona Divisió. Ha entrenat en Tercera Divisió i Segona B, passant per la banqueta dels filials del València i el Vila-real. L´estiu passat s´incorporà a l´entitat llevantinista per a dirigir l´Atlètic Llevant, al qual deixa líder del Grup VI de la Tercera Divisió, després de 30 jornades disputades.

Abans ja va estar vinculat a l´entitat granota com a jugador la temporada 94/95, en què l´equip va disputar l´ascens a la categoria de plata, encara que finalment no va aconseguir>

El nou tècnic del Llevant té 50 anys i és natural de Silla. El president, Quico Catalán i el director esportiu, Tito Blanco, han confirmat que Paco López s´encarregarà de dirigir el primer equip el que resta de temporada.

També et pot interessar

stats