Noves mirades a la natura en la 27a edició del cicle de muntanya de Castelló

La serralada més alta del món centra l’atenció d’aquestes jornades de divulgació

L'Everest, en l'objectiu dels participants en el Cicle de Muntanya de Castelló
L'Everest, en l'objectiu dels participants en el Cicle de Muntanya de Castelló
13 de novembre 2018 - 15:50

Es consolida el Cicle de Muntanya de Castelló que arriba a l'edició número 27, enguany amb l'Everest com a protagonista. També s’hi projectaran imatges sobre rutes de tresc per Indonèsia, al sud-est asiàtic, i escenes impactants de la serra de Gredos, a Castella i Lleó, entre altres temes destacats. 

A més, totes les persones interessades podran participar en un concurs de cinema o de fotografia de muntanya. Les obres guanyadores en l'última edició , Everest, un repte sobrehumà, en la categoria de millor pel·lícula, i  Legend,  premiat com a millor curt, es projectaran el dimecres 14 i el dijous 15 de novembre, respectivament. 

El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha destacat: "En els últims anys s'ha millorat considerablement el nivell, i ha passat a ser un dels cicles de cinema vinculat a la muntanya més importants de l'Estat".

Les projeccions tindran lloc aquesta setmana al Teatre del Raval, i són gratuïtes.  En la iniciativa col·laboren el Centre Excursionista de Castelló, el Club Trepa Castellet, el Club de Muntanya de Castelló i l’Espeleo Club Castelló, amb el patrocini de l'Ajuntament i del Patronat d'Esports. 

També et pot interessar

stats