Marcelino s’assabentà de la seua destitució per Paco Lloret

El periodista va desvelar anit en el programa Línia de fons, de la ràdio d’À Punt, com li va comunicar el seu acomiadament i la reacció del tècnic asturià.

Paco LLoret desvelà a Marcelino que l'anaven a acomiadar

Ha passat més d’any i mig des de la destitució de Marcelino García Toral com a tècnic del València, però la seua traumàtica eixida continua cuejant. El tècnic asturià, que va participar en el programa Universo Valdano de Movistar+, va explicar en ell que s’assabentà del seu acomiadament a través d’un periodista.

Eixe periodista va ser Paco Lloret, tal com ell mateix va desvelar anit en el programa de la ràdio d’À Punt Línia de fons, dirigit per Gustavo Clemente. “És la primera vegada que parle d’aquest tema. Aquesta mateixa nit he parlat amb Marcelino i m’ha confessat que no havia dit el meu nom per si em perjudicava”, ha dit Lloret.

El periodista també ha confirmat que Marcelino no en sabia res quan ell li va telefonar l’11 de setembre de 2019. “Per una casualitat increïble jo m’assabente que el destitueixen i li telefone per a confirmar la notícia. Jo no podia entendre que jo ho sabera i ell no. La seua reacció va ser tal qual l’ha contat en l’entrevista”.

Pots veure i escoltar el contingut complet sobre el tema i la tertúlia posterior amb els periodistes Pep Doménech, Vicent Chilet i Jose Ricardo March, dirigida per Gustavo Clemente, en este enllaç.

També et pot interessar

stats