La marató de València homologa el traçat de l’edició d’elit

Un circuit de 21 km amb dos voltes per a la marató i una per a la mitja marató.

Recorregut de la marató i la mitja marató de València 2020.
Recorregut de la marató i la mitja marató de València 2020.

El 6 de desembre vora 300 atletes, els millors del panorama nacional i internacional correran pels carrers de València. La marató i la mitja marató de València Trinidad Alfonso 2020 tindran un recorregut especial en una edició especial marcada per la crisi del coronavirus. El traçat dels 42,195 km finalment es farà en dues voltes. Comparteixen traçat, mantenint l’eixida al pont de Montolivet i la meta a l’emblemàtica Ciutat de les Arts i les Ciències. Enguany no es permetrà l’accés del públic en cap dels dos casos, eixida i meta, complint així les mesures de seguretat sanitàries per la pandèmia del coronavirus.

La mitja marató eixirà a les 8 del matí i mantindrà un circuit semblant al que va tindre el Mundial de la Mitja Marató València 2018, el més ràpid d’Espanya, en el qual es preveu que els atletes puguen rebaixar segons este 2020 en busca del rècord del món.

A les 8 i mitja arrancarà la marató, la sexta més ràpida del món que també vol millorar marca. L’organització convida tots els valencians a quedar-se a casa i disfrutar de la carrera per la televisió d’À Punt Mèdia, que els ho oferirà en directe.

També et pot interessar

stats