La Marató de València canvia d'arribada

La nova meta serà una gran passarel·la de 300 metres enfront de l'Hemisfèric

MARATÓ CLIP

La Marató de València canvia d'ubicació la línia de meta per tal de deixar més espai per a una postmeta molt més àmplia i segura per als corredors, sense perdre espectacularitat.

Així, segons ha anunciat l'organització, la meta estarà situada 100 metres més avant d'on estava l'anterior, fet pel qual els últims 300 metres d'aquesta arribada seran damunt d'una passarel·la situada enfront de l'Hemisfèric. D'aquesta manera, s'eviten els dos últims girs de 90 graus que tenia el traçat, però sobretot es possibilita disposar d'una zona de postmeta que fa possible evacuar els corredors d'una forma més ràpida i així evitar aglomeracions.

Així és el nou recorregut de la Marató de València
Així és el nou recorregut de la Marató de València

Pel que fa a la resta del circuit, és bàsicament el mateix de 2019, amb diferència dels primers quilòmetres. Després d'eixir a la plaça de la Marató, pel vial dret del pont de Montolivet, a la plaça d'Europa giraran a l'esquerra pel passeig de l'Albereda fins arribar a l'avinguda de les Balears, on els corredors tindran tres quilòmetres en línia recta per una àmplia avinguda que permetrà que la carrera s'estire còmodament.

La resta de canvis són menors i estan enfocats a millorar, encara més, el recorregut de la carrera.

També et pot interessar

stats