L'Elx continua la dinàmica negativa d'abans del Mundial

L'equip ha millorat l'estil de joc, però és insuficient davant de l'efectivitat de l'Atlètic de Madrid

L'Elx perd contra l'Atlètic de Madrid per 2-0

L'Elx cau al Wanda Metropolitano per 2-0 davant de l'Atlètic de Madrid i continua amb la ratxa negativa de resultats i sense guanyar en tot el que va de campionat lliguer.

Un partit amb il·lusions renovades després d'un temps de Mundial que havia servit per a recarregar les piles, i per treballar amb el nou entrenador, Pablo Machín, que s'estrenava en la Lliga amb el conjunt franjaverd.

La primera part ha sigut la d'un partit amb equips amb molta temor de perdre, precisament per les urgències d'uns i altres de sumar punts en la classificació.

Poca profunditat i poques ocasions en uns primers 45 minuts que han estat marcats per l'última jugada. Una pilota llarga cap a Morata que Gonzalo Verdú tracta d'interceptar i fa caure el davanter. Una situació que, per ser últim defensor, ha obligat l'àrbitre a expulsar el jugador.

Així, amb deu, començava l'Elx la segona part. Però les forces s'han igualat ràpidament amb l'expulsió d'Hermoso per doble targeta groga.

Així, amb menys jugadors al camp i més espais, ha arribat el primer de l'Atlètic. Una centrada de Griezmann ha permés a Joao Félix rematar i avançar el club madrileny en el marcador.

Era el minut 56, i en el 74 ha arribat la sentència gràcies a Morata. El davanter ha driblat diversos jugadors dins de l'àrea i ha fet el segon després d'un xut que toca en Mascarell. Una situació que fa que l'Elx acabe la jornada 15 sense haver guanyat un partit i a molta distància de les posicions de salvació.