Sorribes i Andújar participaran en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020

També Carla Suárez, Garbiñe Muguruza, Paula Badosa, Pablo Carreño, Alejandro Davidovich i Roberto Carballés representaran Espanya

Els tenistes Sara Sorribes i Pablo Andújar participaran en els Jocs Olímpics
Els tenistes Sara Sorribes i Pablo Andújar participaran en els Jocs Olímpics

Unes setmanes després que Rafa Nadal va anunciar la seua renuncia als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, la Federació Espanyola de Tenis ha confirmat els tenistes que hi participaran.

Serà la primera participació en una cita olímpica de la vallera Sara Sorribes. També seran els primers Jocs Olímpics per a Pablo Andújar, nascut a Conca i resident a València.

A més, la delegació espanyola incorporarà sis tenistes més: Carla Suárez, Garbiñe Muguruza i Paula Badosa per a disputar les proves individuals femenines, mentre que Pablo Carreño, Alejandro Davidovich i Roberto Carballés participaran en la competició individual masculina.

Les parelles inscrites per a les proves de dobles, sota el criteri tècnic d'Anabel Medina i Sergi Bruguera, capitans de les seleccions espanyoles, són Garbiñe Muguruza-Carla Suárez, Sara Sorribes-Paula Badosa, Pablo Carreño-Alejandro Davicovich i Pablo Andújar-Roberto Carballés. Les parelles de dobles mixtos es comunicaran el mes de juliol.

També et pot interessar

stats