Liliana Fernández i Pablo Herrera superen la repesca

La benidormera, amb la seua companya Elsa Baquerizo, igualen el seu millor resultat olímpic

A l'esquerra, Elsa i Liliana; a la dreta, Herrera i Gavira
A l'esquerra, Elsa i Liliana; a la dreta, Herrera i Gavira / Reuters

Dissabte perfecte per al vòlei espanyol. Després que Liliana Fernández i Elsa Baquerizo superaren la repesca i igualaren el seu millor resultat olímpic, la parella formada pel castellonenc Pablo Herrera i Adrián Gavira han fet el mateix i ja estan en els huitens de final de Tòquio.

La valenciana Liliana Fernández i la seua companya Elsa Baquerizo han guanyat amb claredat (21-15 i 21-10) les japoneses Murakami i Ishii en el partit previ als huitens de final, ronda en què van ser eliminades a Londres 2012 i Rio 2016. La parella espanyola va començar guanyant, amb remuntada inclosa, contra els Països Baixos, però les derrotes contra els Estats Units i la Xina les van enviar a la repesca com a terceres de grup.

Herrera i Gavira, per la seua part, han superat els polonesos Kantor i Losiak en un partit igualat (29-31, 21-19 i 7-15). El gadità Gavira iguala el seu millor resultat en uns Jocs Olímpics mentre que el valencià, que disputa la seua cinquena cita olímpica, va penjar-se la plata a Atenes 2004, amb Javier Bosma com a company. 

També et pot interessar

stats