L'equip olímpic espanyol ja està a Tòquio

L'eixida del vol que els traslladava fins a la capital japonesa es va haver de retardar més de sis hores per l'excés d'equipatge i les altes temperatures

La delegació espanyola, a l'arribada a Tòquio
La delegació espanyola, a l'arribada a Tòquio / Twitter: @COE_es

L'equip olímpic espanyol ha aterrat aquest diumenge al migdia a Tòquio, cinc dies abans de l'ínici dels Jocs, després que el vol que els traslladava fins a la capital japonesa es retardara més de sis hores per l'excés d'equipatge i les altes temperatures. L'enlairament estava previst per a les 16:25 h des de l'aeroport Adolfo Suárez de Madrid i finalment va eixir a les 23:00 h per a trobar condicions més favorables.

En aquest segon vol han viatjat 221 membres de la delegació olímpica, mentre que en en el primer, que va eixir dijous, ho van fer 130 persones.

Tres positius a la vila olímpica

L'organització dels Jocs Olímpics de Tòquio ha detectat els tres primers positius en coronavirus dins de la vila olímpica a cinc dies del començament de la competició. 

Es tracta de dos futbolistes sud-africans, Thabiso Monyane i Kamohelo Mahlatsi, i l'analista de vídeo Mario Masha, que ja estan aïllats. La resta de l'equip ja ha donat negatiu dues vegades i està seguint de prop totes les recomanacions de les autoritats sanitàries locals. 

També et pot interessar

stats