Carles Soler i Pau Torres en la llista de De la Fuente per als Jocs Olímpics

El seleccionador sub-21 ha convocat el jugador del València i el del Vila-real a més de l'il·licità Óscar Gil per a la cita olímpica

Selecció espanyola olímpica de futbol
Selecció espanyola per als Jocs Olímpics de Tòquio / Twitter: @sefutbol

L'entrenador de la selecció sub-23 de futbol, Luis de la Fuente, ha donat a conéixer els 22 futbolistes que participaran en els Jocs Olímpics, quatre dels quals serviran de reserves en cas que hi haja una baixa d'última hora.

Així, De la Fuente s'emporta, entre els convocats, els jugadors del València Carles Soler i del Vila-real Pau Torres, a més del jugador il·licità de l'Espanyol, Óscar Gil.

Una lista en què, a més de Pau Torres, també hi haurà diversos jugadors que ara mateix estan concentrats amb l'absoluta per a disputar l'Eurocopa 2020. Aquests són Unai Simón, Eric García, Pedri, Oyarzábal i Dani Olmo.

Espanya s'enfrontarà en la primera fase a les seleccions d'Egipte, Argentina i Austràlia; i és una de les grans favorites a aconseguir l'or olímpic.

Convocatòria de la selecció espanyola per als Jocs Olímpics de Tòquio
Convocatòria de la selecció espanyola per als Jocs Olímpics de Tòquio / Twitter: @sefutbol

La llista completa de futbolistes que conformen la convocatòria són:

Porters: Álvaro Fernández (SD Osca), Unai Simón (Athletic Club) i Álex Domínguez (UD Las Palmas)

Defenses: Óscar Mingueza (FC Barcelona), Jesús Vallejo (Granada), Eric García (FC Barcelona), Pau Torres (Vila-real), Óscar Gil (Espanyol) i Juan Miranda (Betis).

Migcampistes: Marc Cucurella (Getafe), Jon Moncayola (Osasuna), Martín Zubimendi (Reial Societat), Dani Ceballos (Reial Madrid), Mikel Merino (Reial Societat), Carles Soler (València CF) i Pedri (FC Barcelona).

Davanters: Bryan Gil (Sevilla), Marco Asensio (Reial Madrid), Dani Olmo (Leipzig), Mikel Oyarzábal (Reial Societat), Rafa Mir (Wolverhampton) i Javi Puado (Espanyol).

També et pot interessar

stats