El València trau petroli de Granada (0-1)

L'equip de Rubén Baraja guanya el partit ajornat per l'incendi de Campanar

Els jugadors del València celebren el gol d'André Almeida
Els jugadors del València celebren el gol d'André Almeida / Agència Efe
Xavier Alberola
04 d'abril 2024 - 22:01

Sense desplegar un gran joc, el València s'ha endut els tres punts de Granada. En la primera meitat, els andalusos han creat tres bones ocasions de gol. En dues d'elles, Mamardashvili ha estat molt encertat; en l'altra, el llançament de Gumbau, el baló s'ha estavellat en la mateixa creueta.

En la segona part Baraja ha llevat els dos homes de la banda esquerra: Foulquier i Canós i ha donat entrada a Jesús Vázquez i Almeida. El València ja no ha jugat tan endarrerit i en el minut 77 ha arribat el gol a la treta d'un córner. El portugués Almeida ha aprofitat el rebuig a la frontal de l'àrea i ha engaltat un potent xut que ha sigut imparable per al porter Batalla.

El València no guanyava fora de Mestalla des del mes de gener, quan va superar 1-4 el Cadis. Després de trenta jornades el València és el seté en la classificació, amb 44 punts i a cinc de la Reial Societat, que ocupa la última plaça europea.

Encara que una victòria de l'Athletic Club en la final de la Copa del Rei li faria tindre plaça de Conference League abans de la pròxima jornada, d'ací onze dies, contra l'Osasuna.