La zona baixa de la Segona B, encesa

El Castelló ix del descens després de la seua remuntada contra el Peralada (3-1)

El Castelló ix del descens

Els de la Plana han eixit del descens després de la remuntada contra el Peralada, rival directe per la permanència. S’avançaven els visitants amb un gol de falta directa de Boselli poc abans del descans. En la segona part, els orelluts li han pegat la volta al partit. Regalón, de cap, ficava l'empat al marcador al minut 51, i al 58, Joseba Muguruza els posava per davant amb una bona diana. A deu minuts per al final del partit, David Cubillas firmava el tercer gol en un estadi rendit a l’equip. Els d’Óscar Cano intentaran segellar la salvació diumenge contra el Conquense.

El descens crema

En el grup tercer de la Segona B, la part baixa de la taula està encesa per als equips valencians. A falta de dues jornades per a acabar la lliga, l’Atlètic Llevant és el millor posicionat per a no baixar, tot i que encara no té la salvació matemàtica assegurada. L’Alcoià, el Mestalla i el Castelló disputaran la permanència fins a l'últim moment. L’Ontinyent ja està administrativament descendit. Per la part alta, l’Hèrcules i el Villarreal B, segon i tercer a la taula de classificació,  tenen assegurada la promoció d’ascens a segona.