Zidane: “És absurd pensar que nosaltres no estarem en la Champions l’any que ve”

L’entrenador del Reial Madrid no creu que hi haja factors externs que puguen afectar el partit contra el Chelsea

Zidane creu absurd que el Reial Madrid no haja d'estar en la pròxima Champions

El Reial Madrid, enmig de tota la polèmica generada per la seua inclusió en la Superlliga europea, disputa aquesta setmana un dels partits més importants de la temporada. Una semifinal de Champions League contra el Chelsea, un altre dels promotors de la Superlliga, però que també va ser un dels primers a renunciar a aquesta quan l'afició es va manifestar en la seua contra.

En eixe sentit, l'entrenador del Madrid, Zinedine Zidane, s'ha pronunciat respecte al fet que la UEFA puga adoptar mesures i expulsar-los de la competició en la pròxima edició. Zidane considera "absurd" el fet de pensar que el Reial Madrid no estiga en la pròxima Champions.

El francés assegura que el seu equip està concentrat única i exclusivament en el partit d'aquest dimarts i que només pensen en això.

Preguntat sobre els possibles factors externs que poden influir sobre l'àrbitre de la semifinal, el neerlandés Danny Makelie, Zidane té clar que farà el seu treball i que ho intentarà fer de la millor manera possible.

Siga el que siga, l'entrenador del Madrid sap que la Champions League és una competició "especial" per la qual s'ha de lluitar al 100% per aconseguir-la.

També et pot interessar

stats