Zaragosí dimiteix com a conseller del València CF

El club ha agraït la seua implicació en el Consell i la Fundació.

José Luís Zaragosí, en una imatge d'arxiu
José Luís Zaragosí, en una imatge d'arxiu / Valencia CF
27 d'octubre 2020 - 17:42

Qui fins a aquest moment era l'únic conseller valencià i patró de la Fundació del València Club de Futbol, José Luís Zaragosí, ha dimitit del càrrec.

L'entitat ha emés un comunicat on li agraeix la seua implicació i compromís dins del Consell d'Administració i la Fundació al llarg dels últims anys. En l'escrit, el club diu haver acceptat "amb dolor la seua sol·licitud personal de fer un pas al costat i dimitir davant de la pressió i la creixent agressivitat de les crítiques rebudes, una situació que s'ha agreujat en les últimes setmanes".

Recordem que Zaragosí va assegurar, abans de tancar-se el mercat estiuenc de fitxatges i a través d'ún vídeo difós pels mitjans oficials del València CF, que hi hauria incorporacions per reforçar un equip que s'havia vist debilitat després de l'eixida de diversos pesos pesants de la plantilla. Acabat el mercat de fitxatges, el club va confirmar mitjançant el president Anil Murthy que és cert que li havien transmés a Zaragosí la ferma intenció de fitxar, però que finalment va resultar impossible.

Segons l'entitat valencianista, "el doctor Zaragosí ha volgut ser autocrític per reconéixer no haver aconseguit el principal objectiu que es va plantejar quan va acceptar formar part del Consell d'Administració del València CF, que no era un altre que mediar per aconseguir la pau social, per la qual cosa per coherència i responsabilitat ha presentat la dimissió".

A més, el València li agraeix el seu lideratge en projectes com Escoles Cor Blanc-i-negre i LaLiga Genuine, que han contribuït a la inclusió social, així com l'ajuda prestada en l'organització dels actes del Centenari.

Per últim, el club ha destacat que la tasca de Zaragosí sempre ha sigut totalment i absolutament desinteressada, sense contraprestació econòmica, buscant el bé del València CF i la seua Fundació.

També et pot interessar

stats