Yunus Musah, joventut, potència i velocitat al València

Amb 17 anys s’ha convertit en el primer jugador anglés en vestir la camiseta del club blanc-i-negre.

Debut de Yunus Musah amb el València CF
Debut de Yunus Musah amb el València CF

Yunnus Musah ha sigut tot un descobriment al club de Mestalla. Va ser la gran sorpresa diumenge del València-Llevant de la primera jornada de Lliga, on els blanc-i-negres guanyaren per 4 gols a 2 els granota. El jove jugador anglés de només 17 anys va debutar amb els de Mestalla, com a titular, i fent un gran partit.

L’extrem va nàixer a Nova York, es va criar a Itàlia en una família humil d’origen ghanés i als 10 anys es traslladaren a Londres, on l’Arsenal el va captar per a les seues categories inferiors. L’estiu de 2019 Pablo Longoria, aleshores secretari tècnic del València Club de Futbol, els el va llevar als gunners i l’any passat, amb només 16 anys, ja va exhibir la seua potència i velocitat amb el Mestalla.

El tècnic del València, Javi Gracia li va obrir este estiu les portes del primer equip i amb només 17 anys diumenge es va convertir en el primer anglés en vestir la camiseta del València. Les absències de Jason i Soler van fer que el tècnic valencianista li donara la titularitat a l’extrem dret davant el Llevant . Va cridar l’atenció per la seua potència física, amb una gran camallada i la seua desimboltura a l’hora d’encarar a la defensa rival

És una nova joia valencianista que acaba contracte el 2022, però hi ha un seguit de clàusules que podrien fer que s’ampliara el seu contracte.

També et pot interessar

stats