Yunus Musah, convocat per primera vegada per la selecció absoluta dels Estats Units

La bona trajectòria del migcampista no ha passat desapercebuda per al seleccionador Gregg Berhalter

Yunus Musah, convocat per primera vegada per la selecció absoluta dels Estats Units
Yunus Musah, convocat per primera vegada per la selecció absoluta dels Estats Units
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Xavier Alberola
03 de novembre 2020 - 17:14

Tot i que encara no ha fet els 18 anys, Yunus Musah està vivint el somni de sa vida. El jove migcampista va nàixer a Nova York (Estats Units) però va començar a despuntar en el món del futbol a Anglaterra en l’acadèmia de l’Arsenal. Pablo Longoria va ser el seu valedor per a firmar contracte amb el València.

Aquesta temporada, no poden estar eixint-li millor les coses a Yunus. Titular en sis dels huit partits de Lliga que ha disputat el València, diumenge va anotar el primer gol amb el València. No va ser un gol qualsevol perquè va fer una conducció del baló de 65 metres a una velocitat de més de 30 quilometres per hora i amb la dificultat de plantar-se davant del porter i poder enganyar-lo.

El seleccionador nord-americà, Gregg Berhalter és sabedor que Yunus havia participat en alguns amistosos de la selecció anglesa sub-18, però no ho havia fet en cap partit oficial. Per aquesta raó li ha proposat debutar en la selecció absoluta en els pròxims compromisos que han de jugar a Europa els dies 12 i 16 de novembre contra Gal·les i Panamà.

Yunus compartirà equip amb els jugadors del Barcelona, Sergiño Dest i Konrad de la Fuente, a més del davanter del Lilla, Tim Weh. El 29 de novembre serà el dia del seu aniversari i arribarà a la majoria d'edat. El València ja vol renovar-lo.

També et pot interessar

stats