Yacine, el golejador que substitueix Sory Kaba

L’Elx ha incorporat un nou davanter a la plantilla.

El director esportiu, Jorge Cordero, dona la benvinguda a Yacine.
El director esportiu, Jorge Cordero, dona la benvinguda a Yacine.

Yacine, màxim golejador del grup IV de la Segona B, ocuparà el lloc de Sory Kaba. El francomarroquí de 28 anys era seguit per altres clubs, però l’entitat il·licitana ha abonat al Melilla la clàusula de rescissió de 300 mil euros. Yacine s’estrena en la divisió de plata.

La marxa de Sory Kaba al Dijon, de la primera divisió francesa, s’ha suplit amb un jugador de característiques semblants. Yacine és molt efectiu dins l’àrea i amb olfacte golejador. El davanter francomarroquí de 28 anys havia marcat 12 gols esta temporada en el seu equip de Melilla, que milita en el grup IV de la Segona B. Amb 10 dianes en la Lliga era fins ara el màxim golejador del grup. En Copa del Rei va anotar un gol de penal en el Bernabéu en l’eliminatòria contra el Reial Madrid. Format en les categories del París Saint-Germain, arriba al Getafe B amb 21 anys. No ha abandonat la categoria de bronze en set temporades, on ha passat per 7 equips.

Una temporada brillant en l’Alcoià

Yacine va ser un dels destacats la temporada 2015-2016, quan va jugar al Collao. En l’Alcoià que entrenava Andrés Palop va marcar 11 gols i va fer dos doblets, tot i que no va tindre molta continuïtat a causa de les lesions.

Ara té una oportunitat d’or per a donar-se a conèixer en la Segona Divisió. Es pot repetir el cas d’Enric Gallego, màxim golejador de Segona i ara en Primera en l’Osca, que quasi tota la seua carrera havia jugat en la Segona B.

Yacine té una difícil missió: suplir a tot un referent en l’Elx com és Sory Kaba, que havia marcat 8 gols en l’equip franjaverd.

També et pot interessar

stats