Vora un centenar d'aficionats denuncia la venda d'entrades fantasma a La Cartuja

Els havien venut seients per a la fila 34 i, quan hi arribaren, van veure que no existia

Així han sigut les entrades fantasma de la Cartuja

Deu dies després de la final de la Copa del Rei, la polèmica per les entrades continua. Una parella d'aficionats valencianistes ha presentat una queixa formal al club perquè no hi havia els seients que els corresponia en les entrades comprades per internet. Com ells, un centenar d'espectadors també compraren localitats fantasma i hagueren de veure drets el partit a La Cartuja.

És el cas de Fernando i d'un amic seu. Són abonats del València des de fa deu anys i els dos compraren entrades a través del web oficial del club en la fila 34. Però quan entraren es trobaren una amarga sorpresa: la fila no existia o, almenys, ja no, perquè es podia veure que en algun moment sí que havia existit. No obstant això, veren el partit com pogueren.

Ara han presentat una queixa formal al València, en què demanen que els tornen almenys els 89 euros que va costar cada entrada. 

Des del València CF, han afirmat a À Punt Mèdia que la responsabilitat de les entrades recau en la Federació de Futbol. Aquesta, també ha confirmat a aquesta casa que ja han donat part a l'estadi de la Cartuja i al tiqueting "per tal d'arribar fins a la fi de la incidència i donar solució als afectats".

També et pot interessar

stats