El ‘virus FIFA’ deixa tocat al Villarreal

Pervis Estupiñán, Gerard Moreno i Sofian Chakla són baixa i no podran reincorporar-se a l'equip abans del derbi.

Estupiñán i l'argentí Lucas Ocampos en una acció del partit. (Efe)
Estupiñán i l'argentí Lucas Ocampos en una acció del partit. (Efe)

Pervis Estupiñán és l’últim futbolista lesionat en el Villarreal. El lateral es va retirar al minut 73 del partit entre l'Equador i l'Uruguai que va acabar amb el resultat de 4 a 2. El lateral del Villarreal va notar unes molèsties a la cuixa dreta i va haver d'eixir en llitera del terreny de joc; tot i que després va caminar fins al vestidor. A hores d'ara està pendent de proves per tal de confirmar un diagnòstic.

Gerard Moreno serà baixa per a dos o tres setmanes després de lesionar-se als isquiotibials de la cama esquerra durant la seua concentració amb la selecció espanyola. El davanter, que ja no va jugar contra Ucraïna, ja està a Vila-real.

L'últim cas és el de Sofian Chakla, que es va contagiar de la Covid-19 durant la concentració amb la selecció del Marroc. El jugador, que presenta símptomes lleus i no ha pogut debutar amb la selecció del seu país, no tornarà a Espanya fins que supere el coronavirus.

Pel que fa la resta de lesionats, Coquelin ja s'ha integrat als entrenaments amb el grup i continua amb el procés de recuperació del trencament muscular als isquiotibials. Per contra, Pedraza ja té l'alta mèdica de la lesió que va patir a l'adductor.

També et pot interessar

stats