El Villarreal, en zona Champions després de superar el Valladolid (2-0)

Els d'Unai Emery han sumat a La Ceràmica 13 dels 15 punts disputats a casa.

Els jugadors groguets celebren un dels gols
Els jugadors groguets celebren un dels gols / Domenech Castelló (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Xavier Alberola
02 de novembre 2020 - 22:52

La reaparició de Gerard Moreno, després de lesionar-se amb la selecció espanyola, ha sigut la principal novetat en l'onze inicial que ha disposat Unai Emery contra el Valladolid. També ha cridat l'atenció la presència de sis jugadors nascuts a la Comunitat Valenciana: Mario, Albiol, Pau, Iborra, Moi Gómez i Alcácer. El submarí groguet cada dia està més ajustat i convençut de ser un dels grans animadors de la Lliga.

Al minut 20, la pressió alta ha permés robar la pilota prop de l'àrea del Valladolid i Pedraza li ha posat el baló en safata a Chukweze, que ha inaugurat el marcador. Les jugades a baló parat sempre ajuden a encarrilar els partits. A la treta d'un córner, al minut 37, ha arribat el segon de la nit. El baló ha sigut prolongat des del primer al segon pal, on ha aparegut Pau Torres. Abans d'arribar al descans, Gerard Moreno ha fet un magnífic llançament, que no ha sigut gol per culpa del pal.

En la segona meitat Kubo i Estupiñán han entrat en substitució de Chukweze i Pedraza, respectivament. Alberola Rojas i el VAR han anul·lat un gol de Gerard Moreno per entrendre que el davanter havia espentat el defensa Joaquín. Poc després, el VAR no ha volgut veure un penal de Joaquín a Iborra quan forcejaven en un córner.

Sergio Asenjo ha tingut en els pals els millors aliats. En dos ocasions el baló s'ha estavellat al ferro. Per la seua part, Masip ha fet una gran intervenció a una rematada rasa de Kubo en les acaballes del partit. El Villarreal és ara mateix el tercer classificat, amb 15 punts, a només 2 del líder, la Reial Societat.

També et pot interessar

stats