El Villarreal vola a Turquia amb l'objectiu de classificar-se per a 16ens de l'Europa League

L'entrenador del Villarreal, Unai Emery, ha convocat tots els jugadors disponibles, a excepció de Raúl Albiol per decisió tècnica.

Els jugadors del Villarreal CF a l'aeroport de Manises abans de volar a Turquia

L'expedició del Villarreal ha volat aquest matí des de l'aeroport de Manises cap a la ciutat turca de Sivas, on demà juga contra el Sivasspor amb el repte de superar la classificació de la fase de grups i classificar-se per a la següent ronda de l'Europa League.

L'entrenador del Villarreal, Unai Emery, ha convocat tots els jugadors disponibles, a excepció de Raúl Albiol per decisió tècnica, per a afrontar la jornada cinquena de la fase de grups de l'Europa League, en què els groguets s'enfronten al conjunt turc del Sivasspor. El Villarreal, líder del seu grup amb 11 punts, necessita un empat contra el conjunt turc –tercer del grup amb sis punts– per a garantir-se el pas a la ronda següent. Una victòria grogueta garantiria la primera plaça.

Per a este partit, Unai Emery té les baixes dels lesionats Moi Gómez, Paco Alcácer i Carlos Bacca, que s'afegeixen a la baixa de llarga durada d'Alberto Moreno. Segons l'informe mèdic fet públic pel club, Bacca pateix un trencament muscular al bíceps femoral. El temps de recuperació del davanter colombià depén de l'evolució del futbolista.

També et pot interessar

stats