Villarreal-Valladolid: duel de contrastos, el millor local contra el pitjor visitant

Els groguets buscaran la quarta victòria a la Ceràmica contra un equip que només suma un punt lluny del Zorrilla.

Els jugadors groguets celebren un dels gols contra el Sivasspor
Els jugadors groguets celebren un dels gols contra el Sivasspor / Domenech Castelló (Efe)

El Villarreal rep aquest dilluns el Valladolid amb l’objectiu de mantindre la bona ratxa a la Ceràmica i sumar la quarta victòria com a local en la Lliga. Enfront tindrà el cuer, el Valladolid, un equip que encara no coneix la victòria en set partits i que només ha sumat un punt com a visitant.

L’entrenador groguet, Unai Emery, ha dit que la situació del Valladolid no és normal, ja que considera que per joc no hauria d’ocupar l’últim lloc de la classificació: "M’agrada l’equip de Sergio, és un conjunt ordenat, que està molt treballat i té bons jugadors". De fet, ha assegurat que cal ser molt exigents amb aquest partit, perquè tot i que estan fent les coses bé, s’han de millorar coses: "Estem bé en defensa, però volem millorar en la faceta ofensiva, sense perdre aquesta seguretat".

El tècnic d’Hondarribia ha recordat que estan jugant molts partits i això fa que arriben les lesions i que no estiguen en les millors condicions: "Són contratemps però estan presents, per això en pretemporada treballes per a solucionar-los". No obstant això, podria recuperar per al partit Gerard Moreno i Pervis Estupiñán, que estan treballat bé després dels seus problemes físics. Per contra, no podrà comptar amb Alberto Moreno, Dani Parejo, Juan Foyth i Francis Coquelin, per diferents lesions.

En l’últim precedent a la Ceràmica, els groguets van guanyar per 2-0, però els val·lisoletans van guanyar 0-1 en la temporada 2018-19.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d’À Punt, en el programa Des de la banda, a les 21:00 h, amb Jordi Sanchis, la narració de Xavi Rubert i els comentaris de Xavi Valls.

També et pot interessar

stats