Villarreal i València s'enfrontaran en els quarts de final de la UEFA Europe League

El vencedor s'enfrontarà a qui guanye l'eliminatòria entre el Nàpols i l'Arsenal d'Unai Emery.

Mista anota el gol que classificà el VCF en l'eliminatòria contra el Villarreal el 2004
Mista anota el gol que classificà el VCF en l'eliminatòria contra el Villarreal el 2004 / / Foto: València CF

El sorteig ha volgut assegurar la presència en les semifinals de la UEFA Europe League d'un equip de la Comunitat Valenciana, després d'emparellar en quarts de final el Villarreal CF amb el València. El primer partit es disputarà a l'estadi de La Ceràmica i la tornada serà a Mestalla.

Tots dos equips ja es van emparellar en la temporada 2003-2004 en les semifinals de la Copa de la UEFA. En el partit d'anada, a Vila-real, el marcador va reflectir un 0-0 i en la tornada, un gol de Miguel Ángel Ferrer, Mista, de penal, comés per Juliano Belletti al davanter de Caravaca de la Cruz, va resoldre una eliminatòria que permetria al València classificar-se per a una final que, a la fi, va guanyar el conjunt valencianista contra l'Olympique de Marsella per 2 gols a 0.

Entre les curiositats destaca que en aquell conjunt groguet estava en la plantilla l'actual entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, que ha declarat que "eren moments diferents, però ara no deixa de continuar sent un rival difícil".

Els partits d'aquesta eliminatòria es disputaran l'11 i el 18 d'abril.

L'equip que supere aquest creuament de quarts de final jugarà la semifinal per a estar en la final de la competició, el 29 de maig a Baku, al guanyador de l'eliminatòria entre el Nàpols i l'Arsenal entrenat per l'exentrenador del València, Unai Emery.

En la sub-21, jugadors del València, Villarreal i Llevant

El  valencianista Carlos Soler, els groguets Pablo Fornals i Alfonso Pedraza, i el jugador del Llevant, Borja Mayoral, han sigut convocats pel seleccionador Luis De la Fuente per als partits amistosos que Espanya jugarà contra Romania i Àustria.

En la llista de la selecció estan també els jugadors del València cedits al Tenerife i al Cadis, Jorge Sáenz i Manu Vallejo.

També et pot interessar

stats