El Villarreal fa valdre la seua qualitat i supera l'Alabés (3-1)

Paco Alcácer i Gerard Moreno ja han anotat cadascun tres gols en quatre jornades.

Paco Alcácer celebra un dels dos gols que ha marcat
Paco Alcácer celebra un dels dos gols que ha marcat / Domenech Castelló (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Xavier Alberola
30 de setembre 2020 - 21:12

Unai Emery ha canviat el dibuix tàctic repecte de l'onze inicial que va presentar diumenge a Barcelona. Amb Coquelin lesionat i Chukwueze a la banqueta, el tècnic groguet ha apostat per un trivot al mig del camp format per Trigueros, Iborra i Parejo. Caiguts a les bandes estaven Moi Gómez i Gerard, mentre que Paco Alcácer era la referència en la punta d'atac. Els groguets han dut la inciativa des del primer minut de joc, i en el minut 12 ha arribat l'un a zero en una jugada de tiralínies. Parejo ha obert el joc a la dreta, Mario ha guanyat la línia de fons i ha fet la centrada de la mort per a Paco Alcácer.

El gol ha donat mitja d'hora de tranquil·litat als groguets, que s'ha vist alterada en una jugada aïllada. Deyverson ha rebutjat lluny un baló en defensa. Asenjo estava avançat fora de l'àrea, circumstància que ha aprofitat Edgar Méndez per a fer la igualada a un gol en el minut 36. A punt d'arribar al descans, el VAR li ha dit a Medié Jiménez que revisara una jugada en l'àrea de l'Alabés. L'àrbitre ha apreciat una espenta de Lejeune sobre Mario i ha assenyalat penal. Gerard Moreno ha enganyat Pacheco i ha fet el 2-1.

En la segona meitat, el Villarreal ha fet valdre la seua qualitat. Lejeune ha salvat un gol de Paco Alcácer davall dels pals. Els groguets insistien, i en el minut 66 ha arribat el definitiu 3-1, un gol de bandera. Moi ha servit per a Gerard, que ha rematat al pal. El rebuig, l'ha aprofitat Paco Alcácer per a marcar per partida doble. Perdut per perdut, l'Alabés ha volgut anar-se'n cap a dalt i ha tingut dos ocasions per a retallar diferències. Emery ha esgotat els canvis per a anar reservant forces.

També et pot interessar

stats