El Villarreal aconsegueix un empat amb gust de victòria

El Getafe diu adeu a la Champions, però jugarà l’Europa League.

Andrés Fernandez, el gran salvador del punt del Villarreal
Andrés Fernandez, el gran salvador del punt del Villarreal / Rodrigo Jiménez (Efe)

El Villarreal ha aconseguit empatar al Coliseum. Tot i que es tractava del primer partit sense pressió, els groguets no s’han trobat dins del partit fins a la meitat de la primera part. De fet, no han sigut capaços de veure de prop l’àrea del rival. L’actitud del Getafe demostrava que es jugaven molt més, tenien els ulls posats en la Champions i això s’ha reflectit al camp. Una pressió que ha donat resultat en forma de gol al minut 13, a càrrec de Portillo.

A poc a poc, el Getafe ha perdut força, incapaç de mantindre la pressió tants minuts. Els groguets han trobat el forat en la defensa local al minut 44. Iborra, amb el seu 1,90 d'alçada, li ha donat al baló la trajectòria perfecta per a travessar la porteria arran del pal.

Andrés ha fet una gran primera part, tot i que en la segona s’ha convertit en heroi. Una infinitat de parades molt complicades que han mantingut l'empat fins al minut 76, quan ha marcat Maksimovic. Gerard Moreno, al 87, ha aconseguit empatar el partit. D'aquesta manera, el Villarreal triomfa amb un empat al Coliseum, un dels fortins més complicats de la temporada. Per la seua banda, el Getafe, tot i no haver guanyat a casa i oblidar-se de la Champions, té motius més que de sobra per a celebrar-ho. Han fet una temporada històrica que els ha atorgat el premi de jugar l’Europa League.

També et pot interessar

stats