El Villarreal trenca la mala ratxa (1-2)

La victòria contra el Sevilla 1 a 2 suposa més que tres punts.

Albiol torna l’esperança al Villarreal amb el seu primer gol groguet

Després de 6 jornades sense guanyar, el submarí tastava la victòria. Un partit que no va decebre i que arrancava com s’esperava. Amb l’alta intensitat que sol infligir el Sevilla a casa. El primer gol arribava al minut 13, des d’un córner, un baló que interceptava Gaspar, centre per a Albiol, que guanyava el cara a cara contra Vaclík.

Els del Nervión tornaven a eixir amb força a la represa i els groguets patien per a defensar l’avantatge fins que al minut 61, Munir aconseguia empatar el partit amb un míssil per l’escaire contra el que Sergio Asenjo poc podia fer. Ja en el 74, Ekambi sentenciava l'1 a 2 final.

El Sevilla feia huit partits que no perdia i diumenge trobava una pedra en el camí, amb la segona derrota a casa després de la del Reial Madrid. Mentrestant el Villarreal s'emportava tres punts tant disputats com valuosos. A més, aconseguia trencar la maledicció del Sánchez Pizjuán, un camp on no guanyaven des de feia 7 anys.