El Villarreal trau un valuós empat d’Ipurua

El conjunt groguet ha aconseguit empatar contra l’Eibar en un partit en què el porter Asenjo ha sigut el jugador més destacat.

Sergio Asenjo evita un gol de l'Eibar
Sergio Asenjo evita un gol de l'Eibar / Javier Etxezarreta (Efe)

 El conjunt groguet ha aconseguit un valuós empat contra l’Eibar a Ipurua en un partit en què els homes de Luis García Plaza han hagut de treballar defensivament amb intensitat i on el porter Sergio Asenjo ha sigut l’home més destacat del Villarreal CF.

Tot i això, i encara que els groguets només han tret un córner mentre l’Eibar ha fet 13 tretes des del cantó, el Villarreal ha tingut ocasions per a trencar l’empat del marcador, això sí, a partir de la mitja hora amb un xut de Pablo Fornals des de la frontal.

Amb empat sense gols s’ha arribat al descans i a l’eixida dels vestidors, ja en el segon període, els groguets han continuat sense trobar la verticalitat per les bandes que els haguera permés desfer-se’n de l’angoixa patida que ha obligat a Asenjo a fer fins a tres aturades de gol. Al minut 52, per una cabotada d’Ivan Ramis, després un xut de Carles i, més tard, ja quasi a les acaballes en una jugada que ha evitat que el baló acabara al fons de la xarxa grogueta i que ha tret de davall els pals Funes Mori.

Però el Villarreal també ha tingut dues oportunitats de gol, una de Cazorla i una altra de Carlos Bacca. Com ha destacat en roda de premsa el tècnic Luis García Plaza, el marcador de l’enfrontament podia haver donat la victòria als groguets però també la derrota, aleshores un empat valuós per al Villarreal que dissabte rebrà el Getafe en un partit qualificat per l’entrenador madrileny com un cara a cara clau.

El Villarreal suma tres empats amb Luis García Plaza a la banqueta, dos com a visitant contra l’Osca i l’Eibar i dijous passat a l’estadi de la Ceràmica contra el Reial Madrid. Els groguets es queden amb 17 punts en la classificació, fora dels llocs de descens, a l’espera del resultat del partit que demà jugarà l’Athletic Club de Bilbao a Vigo contra el Celta.

També et pot interessar

stats