El Villarreal suma la primera victòria lliguera davant d'un Eibar que ha sabut defensar-se

El VAR ha anul·lat el primer dels dos gols de Gerard per fora de joc i ha revisat el d'Alcácer que, finalment, ha pujat al marcador.

Moi Gómez tracta de superar Dimitrovic
Moi Gómez tracta de superar Dimitrovic / Domenech Castelló (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Amparo Salmerón
19 de setembre 2020 - 18:06

Segona jornada lliguera a la Ceràmica i primers tres punts per al Villarreal davant d'un Eibar que ha atacat els locals i ha sabut defensar la seua àrea. Kike García ha fet el 0 a 1 en la segona part, després que el VAR anul·lara un gol de Gerard Moreno. El davanter ha empatat poc després i Paco Alcácer ha marcat el 2 a 1 per als groguets.

La segona jornada lliguera a la Ceràmica ha començat amb la iniciativa del Villarreal. De fet, el primer gol ha arribat al minut 9 del partit. L’artífex ha sigut Gerard Moreno però el VAR l’ha anul·lat per fora de joc. Potser aquest haja sigut el punt d’inflexió per als de Mendilibar, que han activat la defensa davant d’uns groguets que s’endinsaven en la seua àrea. Però tot i la perseverança del Villarreal, que ha tractat d’aconseguir ocasions per la dreta, amb l'actuació destacada de Chukwueze, la primera part del partit contra l’Eibar ha finalitzat sense gols al marcador.

El partit s'ha représ sense canvis en cap dels dos equips. Albiol ha tingut la primera ocasió d'arribar a porteria però ha sigut una rematada fallida. Poc després, en el minut 50, pujava el primer gol al marcador. Kike García donava l'avantatge als bascos.

Emery feia els primers canvis amb el debut de l'últim fitxatge groguet, Pervis Estupiñán, i la substitució de Coquelin per Iborra. Els del submarí tornaven de nou al partit i, per fi, Gerard Moreno trobava la porteria, ara sí, amb un gol que empatava el partit.

Poc després, Paco Alcácer es desfeia de la defensa de l'Eibar i anotava el segon per al Villarreal. Un gol que revisava el VAR per possible fora de joc però que finalment ha pujat al marcador.

El davanter Take Kubo ha entrat a les acaballes del partit en substitució d'Alcácer. Tant ell com Estupiñán han pogut demostrar la intensitat del seu joc, amb apropaments perillosos a la porteria contrària en el temps afegit.

També et pot interessar

stats