El Villarreal, a per la segona victòria a l'Europa League

El tècnic groguet, Unai Emery, no s'amaga i diu que "l'objectiu és acabar els primers".

L'entrenador del Villarreal, Unai Emery, durant la roda de premsa prèvia al partit contra el Karabakh d'Europa League

El Villarreal juga aquest dijous a terres turques el segon partit de la fase de grups de l'Europa League. Després d'haver guanyat en un partit boig per 5 a 3 contra el Sivasspor turc, ara li toca el torn del Karabakh azerbaidjanés. Els d'Europa de l'est van perdre el primer partit contra el Maccabi de Tel-Aviv per 1 a 0 i buscaran puntuar per a no perdre el rumb del grup.

Unai Emery ha sigut contundent en la roda de premsa prèvia al partit: "L'objectiu és acabar els primers de grup". No obstant això, ha assegurat que el Karabakh no serà un equip fàcil perquè és molt probable que intenten jugar a l'atac. "Ens exigiran que defenguem bé, serietat defensiva".

En aquest sentit, l'entrenador del submarí no s'ha amagat. Amb la recuperació de Chakla i de Funes Mori, ha assegurat que han acabat "d'equilibrar la defensa", però que ara els esforços s'han de centrar a buscar la faceta més ofensiva.

La victòria contra el Sivasspor va donar molta confiança a un club que aspira a fer grans coses en aquesta competició, però Emery creu que l'equip ha de tindre els peus a terra i evitar que qualsevol errada supose una sorpresa negativa que els obligue a una major exigència en futurs partits.

En els altres grups dels equips espanyols, el Granada s'enfrontarà al Paok turc a casa després de donar la sorpresa la setmana passada al camp del PSV holandés. Per la seua banda, la Reial Societat i el Nàpols italià protagonitzaran un dels partits estrela de la jornada de l'Europa League.

Recordeu que podeu seguir la retransmissió del partit en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 18:55 h, amb la narració de Xavi Rubert i els comentaris de Jorge López i Xavi Valls.

També et pot interessar

stats