El Villarreal s'imposa al Getafe en una setmana redona (1-3)

Els groguets han aconseguit la primera victòria a domicili en la Lliga i acumulen una ratxa de nou partits sense perdre.

Gerard Moreno i Paco Alcácer celebren l'últim gol del Villarreal
Gerard Moreno i Paco Alcácer celebren l'últim gol del Villarreal / Víctor Lerena (Efe)

El Villarreal ha aconseguit la seua primera victòria fora de casa de la temporada lliguera contra el Getafe al Coliseum Alfonso Pérez. Parejo ha tornat a comandar el centre del camp groguet i precisament Bordalás ha buscat més presència en eixa zona amb la titularitat del valencià David Timor.

Però el Getafe no ha aconseguit el seu propòsit i el submarí s’ha apoderat del mig del camp i de la possessió. En una de les primeres internades a l’àrea local el Villarreal ha marcat el primer gol: una centrada llunyana i mil·limètrica de Parejo queia els peus de Mario en la banda dreta, que assistia un baló a Paco Alcácer. El torrentí el controlava amb el pit i batia David Soria.

Quatre minuts després, en una jugada aïllada, el Getafe ha empatat el partit. Arambarri aprofitava un baló solt en l’àrea per a, des de més enllà de la frontal, llançar un míssil que es clavava per l’escaire groguet. Tot seguit s’ha tornat a avançar el Villarreal, errada defensiva del Getafe, i Alcácer, Moi i Trigueros triangulaven en l’àrea i aquest últim espentava la pilota al fons de la xarxa.

El conjunt madrileny ha eixit reactivat en la segona part, però el Villarreal ha aprofitat els espais i Parejo ha tornat a trobar un lloc per on passar un baló i deixar en avantatge els dos davanters. Alcácer, generós dins de l’àrea, li ha donat la pilota a Gerard Moreno, el qual no ha perdonat davant de la porteria. Era el tercer gol, que deixava pràcticament sentenciat el duel.

Els groguets tornen contents de Madrid, ja que Emery volia arribar a la parada de seleccions amb aquesta victòria perquè l’equip agafara plena confiança en el seu joc. “El Getafe és un equip molt dur, es troba sempre al cent per cent i nosaltres havíem d’igualar-lo o superar-lo i ho hem aconseguit en marcar tres gols a un equip que concedeix molt poc”, ha remarcat Alcácer.

També et pot interessar

stats